Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Zauberhaft methode

Met behulp van een ingevuld eet- en, indien van toepassing, sportdagboek, krijg je een passend advies: Hoeveel te eten en in welke verhoudingen, eiwitten, koolhydraten en vetten om rustig aan af te vallen.

Overmatig sporten is hierbij niet nodig omdat de Zauberhaft methode wil voorkomen dat mensen in een spaarstand schieten omdat de hoeveelheid gegeten en verbruikte calorieën te ver uit elkaar komen te liggen. Weg gesporte calorieën dienen dan ook voor minstens 60% aangevuld te worden. Een max. van 500 cal. verschil per dag is meer dan genoeg!

We zien sporten niet als middel om af te vallen, wandelen en fietsen wel als middel om spierweefsel te behouden.

We gaan er overigens vanuit dat je zelf wel snapt dat je vetten dan niet uit leverworst en slagroomgebak haalt, maar gezondere keuzes maakt. Daarover valt genoeg te lezen op Valtaf.

We hopen dat mensen weer leren naar hun lichaam te luisteren en niet in de stress schieten bij een hoger cijfer op de weegschaal wat veroorzaakt wordt door een zoute, koolhydraatrijke maaltijd. Dat houdt immers vocht vast en zal weer verdwijnen.

Dat deze manier van eten vooral rust brengt moge duidelijk zijn!

De meeste mensen die deze methode gebruiken worden er erg enthousiast van: meer eten, minder bewegen, precies andersom als je altijd gedacht hebt.

Hoe dat precies zit, kun je verder lezen bij de Zauberhaftmethode: Meer dan een dieet alleen.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

78 volgers